Participate!
Menu

Een Wegwijzer creëren

Stap 1: Registreren als ‘auteur’

U meldt zich aan als ouder of persoon met autisme. U vult de gevraagde gegevens in (e-mailadres, wachtwoord auteur, …) en u gaat akkoord met de ethische aspecten dan ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Om de geldigheid van uw e-mailadres na te gaan wordt een activatie-mail gestuurd. Via de link in de mail kan u de registratie voltooien.

Stap 2: Informatie ingeven

Met uw gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord kan u een Wegwijzer aanmaken. Wanneer u inlogt, krijgt u een overzicht van de verschillende rubrieken. Als u klikt op een titel opent automatisch een invulformulier. Wanneer u een formulier hebt ingevuld, dient u deze te verzenden door onderaan de pagina te klikken op ‘Opslaan en volgend thema’ of ‘Opslaan en terug naar overzicht’ zodat al uw gegevens opgeslaan worden. U klikt best op ‘Niets ingevuld, verder gaan’ wanneer u voor een bepaalde rubriek geen informatie geeft. Zo weet de lezer dat deze rubriek geen informatie bevat.

Lees eerst de rubriek ‘De Wegwijzer invullen’ met aandachtpunten en tips voor het invullen van de verschillende rubrieken.

Stap 3: Toegang verlenen

U kiest zelf wie u toegang verleent tot De Wegwijzer. Iemand die De Wegwijzer wil raadplegen, heeft de link en het door u gekozen wachtwoord voor de lezer nodig om de pagina’s die u invulde te consulteren. Met het lezerswachtwoord kan de persoon geen informatie toevoegen of verwijderen.